Arlas gastronomiska kunskapsresa
År 2002 var det flera danska kockar som gick ut i medierna och frågade Arla: ”Var finns mångfalden och den unika smaken i era produkter?”
4 portioner ● 15 min. Ingredienser 1 stk. ekologisk gurka1 kvist dill8 myntablad1 stk. ekologisk citronFlingsalt1 stk. Krondild Kocken Erwin...
6 portioner ● Förberedelsestid: 30 min., Tillagningstid: 1 t. Ingredienser 10 stora jordärtskockorNeutral olja25 g Saltat Smör1 stk. GnallingCitronsaftOxalis till...
10 portioner ● Förberedelsestid: 48 t., tillagningstid: 15 min. Ingredienser 350 g Høgelundgaard 125 cl Scotland Cask Rom1 dl Årstidskefir...
1 portion ● 10 min. Ingredienser 7,5 cl kallpressad äpplemust 1 cl lönnsirap 1 kanelstång 1 styck vaniljestång (1 cm) 4...
4 portioner ● 15 min. Ingredienser 1 stk. ekologisk gurka1 kvist dill8 myntablad1 stk. ekologisk citronFlingsalt1 stk. Krondild Kocken Erwin...
6 portioner ● Förberedelsestid: 30 min., Tillagningstid: 1 t. Ingredienser 10 stora jordärtskockorNeutral olja25 g Saltat Smör1 stk. GnallingCitronsaftOxalis till...
10 portioner ● Förberedelsestid: 48 t., tillagningstid: 15 min. Ingredienser 350 g Høgelundgaard 125 cl Scotland Cask Rom1 dl Årstidskefir...
1 portion ● 10 min. Ingredienser 7,5 cl kallpressad äpplemust 1 cl lönnsirap 1 kanelstång 1 styck vaniljestång (1 cm) 4...
Vi har talat med årets fyra deltagare från Sol över Gudhjem, som äger rum den 26 juni på Bornholm, om...
Med söndagens seger skriver den unga souschefen och dessertansvariga på Dragsholm Slot in sig i danskt mathantverks historia som den...
Med en glädje för ”mycket smör” i den ena handen och en kulinarisk uppväxt i pappans sicilianska kök i den...
Som kökschef på Restaurant Sletten i Humlebæk tillskriver Kasper Klitten Byrsing mejeriprodukter en stor del av äran för sin annars...
Vi har talat med årets fyra deltagare från Sol över Gudhjem, som äger rum den 26 juni på Bornholm, om...
Med söndagens seger skriver den unga souschefen och dessertansvariga på Dragsholm Slot in sig i danskt mathantverks historia som den...
Med en glädje för ”mycket smör” i den ena handen och en kulinarisk uppväxt i pappans sicilianska kök i den...
Som kökschef på Restaurant Sletten i Humlebæk tillskriver Kasper Klitten Byrsing mejeriprodukter en stor del av äran för sin annars...